AquaFlanders werft aan ...

Ben jij de collega die wij zoeken?

Vacature secretariaatsmedewerker V3

Secretariaatsmedewerker (deeltijds)

  • Ben je gedreven in administratie?
  • Is samenwerken één van je troeven?
  • Heb je een vlotte pen en hands-on-mentaliteit?

Dan ben je de nieuwe collega die wij zoeken om ondersteuning te bieden aan onze stafmedewerkers en werkgroepen! En "wij", dat is AquaFlanders, de federatie van waterbedrijven en rioolbeheerders.

Wat is jouw rol?

Als halftijdse secretariaatsmedewerker verricht je administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de organisatie. Je stelt dossiers op, ondersteunt onze stafmedewerkers en werkgroepen en bereidt mee vergaderingen voor. Daarnaast houd je bestanden actueel, sta je in voor archivering en ben je back-up voor je collega’s van het secretariaat. Zo help je ons om een optimale dienstverlening te bieden aan onze leden.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een relevant bachelordiploma of hebt ervaring in een administratieve functie. Ook gedreven pas afgestudeerden komen in aanmerking.
  • Je kan vlot communiceren in het Nederlands. Daarnaast heb je een goede kennis van het Engels en het Frans.
  • Je kan vlot overweg met de Microsoft Office 365-toepassingen.
  • Je bent stressbestendig en kan nauwkeurig werken.
  • Je kan gestructureerd organiseren en plannen. Deadlines zijn heilig voor je.
  • Je bent een dynamische teamspeler die van aanpakken weet en die ook zelfstandig kan werken.
  • Je bent leergierig en hebt het vermogen om je snel in te werken in nieuwe materies.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een dynamische organisatie met een stimulerende werksfeer en toffe collega’s. Wij bieden jou een boeiende en uitdagende job, vol afwisseling en met ruimte tot verdere ontwikkeling.

Je krijgt een halftijds contract van onbepaalde duur. Naast een aantrekkelijk salaris kan je ook rekenen op een mooi pakket extralegale voordelen. Je werkt deels van thuis en deels op ons kantoor in Antwerpen.

Wie zijn wij?

Water is schaars in Vlaanderen. Waterbedrijven en rioolbeheerders staan dan ook voor grote uitdagingen. AquaFlanders behartigt de belangen van haar leden en werkt mee aan een gestroomlijnd en modern waterbeheer. We willen Vlaanderen ook informeren en sensibiliseren rond duurzaam watergebruik.

Neem zeker een kijkje op onze website voor meer info.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en wil je deze boeiende uitdaging aangaan? Bezorg ons dan snel je gemotiveerde kandidatuur via Start People. Voor meer info over deze functie kan je terecht bij Caroll en Goran op het nummer 03 800 44 44 of via poolstok@startpeople.be.