AquaFlanders werft aan ...

Ben jij de collega die wij zoeken?

De watersector is volop in beweging. Klimaatverandering leidt tot droogte en waterschaarste, maar ook tot wateroverlast. Dat besef rijpt bij het grote publiek en bedrijven, de overheden zijn overtuigd en hebben een strategie uitgewerkt. Alle actoren in in de Vlaamse watersector hebben hun krachten gebundeld om te komen tot een integraal en circulair watergebruik.

Als federatie van de Vlaamse waterbedrijven en rioolbeheerders werkt AquaFlanders samen met haar partners mee aan een modern waterbeheer. Om onze missie en visie verder uit te werken zijn we op zoek naar 2 stafmedewerkers.

Vacature stafmedewerker MO

Stafmedewerker 'Maatschappij & Omgeving'

 • Ben je wetenschappelijk aangelegd?
 • Wil je graag aan de slag bij een duurzaam en innovatief bedrijf?
 • Voel je je thuis in de wereld van water die in volle beweging is?

Wat is jouw rol?

Binnen AquaFlanders voer je beleidsvoorbereidend werk uit in watergebonden materies zoals integraal waterbeheer en al zijn nevenaspecten.

Je faciliteert de werking van de cluster 'Maatschappij en Omgeving' en de betreffende werkgroepen, coördineert projecten en waakt erover dat de doelen gerealiseerd worden.

Je initieert de opstelling van de actieplannen en de uitvoering ervan en behartigt mee de belangen van de organisatie en haar leden ten aanzien van instanties en stakeholders.

Je onderhoudt relaties en werkt samen met o.m. de leden en de Vlaamse administratie en overheid.

Je rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur.

Stafmedewerker 'Rioolbeleid en Technische/operationele zaken'

 • Werk je graag beleidsvoorbereidend werk uit in technische materies?
 • Heb je ervaring in de wereld van rioleringen en openbare werken?
 • Ben je een kei in communiceren met oog voor detail en een neus voor de juiste oplossing?
Vacature stafmedewerker RIO TO

Wat is jouw rol?

Binnen AquaFlanders voer je beleidsvoorbereidend werk uit in gespecialiseerde materies rond rioleringen en technische/operationele aangelegenheden.

Je faciliteert de werking van de cluster Technische en Operationele zaken en bijhorende werkgroepen die werken rond drinkwater en rioolbeleid.

Je coördineert projecten en waakt erover dat doelen gerealiseerd worden.

Je vertegenwoordigt de organisatie in verschillende werkgroepen en fora.

Je werkt mee aan een pragmatische oplossing voor de Vlaamse rioleringssector.

Je onderhoudt contacten en werkt nauw samen met onze leden (waterbedrijven, rioolbeheerders en gemeenten) en stakeholders.

Wie zoeken wij?

 • Je bent master of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je houdt van uitdaging en kan je snel inwerken in nieuwe materie.
 • Je werkt nauwgezet en gestructureerd.
 • Je bent diplomatisch en weet verschillende partijen op één lijn te krijgen.
 • Je houdt van teamwerk. Zelfsturing is voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een dynamische organisatie met een stimulerende werksfeer en toffe collega’s. Wij bieden jou een boeiende en uitdagende job, vol afwisseling en met ruimte tot verdere ontwikkeling. Naast een aantrekkelijke salaris kan jij ook rekenen op een mooi pakket extralegale voordelen. Jij wordt ondersteund door en rapporteert aan de algemeen directeur. Ons kantoor is gevestigd te Antwerpen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en wil je deze boeiende uitdaging aangaan? Bezorg dan vòòr 3 oktober 2021 je gemotiveerde kandidatuur aan het selectie- en rekruteringskantoor Ascento. Voor meer info over deze functie kan je terecht op het nummer 03 217 26 40 of per e-mail aquaflanders@ascento.be.