AquaFlanders werft aan: kwaliteitsborger keuringen

Ben je technisch aangelegd met een passie voor kwaliteitscontrole? Heb je ervaring met advies geven? Ga je graag de baan op? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! En “wij”, dat is AquaFlanders, de federatie van Vlaamse waterbedrijven en rioolbeheerders.

Wat is jouw rol?

Door AquaFlanders erkende keurders voeren over heel Vlaanderen keuringen uit van drinkwater- en rioolaansluitingen. Als kwaliteitsborger verricht je controles op deze keuringen. Je stelt vakkundige en waarheidsgetrouwe verslagen op en start waar nodig verbeteringstrajecten op om de kwaliteit van de keuringen te waarborgen. Daarnaast begeleid je keurders en sta je mee in voor hun opleiding.

Ben jij wie we zoeken?

  • Je hebt een hoger diploma, bij voorkeur in een technische richting, aangevuld met relevante ervaring.
  • Je beschikt over vakinhoudelijke kennis en ervaring over keuringen of kan je hierin snel inwerken.
  • Je bent klantvriendelijk maar deinst er niet voor terug om administratieve processen in goede banen te leiden.
  • Je werkt nauwgezet en gestructureerd en bent een teamspeler.
  • Je weet van aanpakken en gaat ook zelfstanding aan de slag.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

Wat bieden we?

Een boeiende en uitdagende job vol afwisseling in een dynamisch team. Naast een voltijds contract met een aantrekkelijk salaris kan je ook rekenen op een mooi pakket extralegale voordelen. Voor deze functie heb je een bedrijfswagen ter beschikking.

Ook kom je terecht in een stimulerende, hybride werkomgeving in Antwerpen en krijgt ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse? Solliciteer dan voor 16 april via aquaflanders@ascento.be. Voor meer info kan je terecht bij Karin Voet op hetzelfde e-mailadres.