AquaFlanders op Aquarama Trade Fair 2020

Wat betekenen de wijzigingen in de keuringen voor jou?

Toelichting bij het nieuwe wettelijke kader en de praktische uitvoering ervan

Op 24 mei 2019 heeft de Vlaamse Regering de wijzigingen aan het Algemeen Waterverkoopreglement, ook wel het AWVR genoemd, goedgekeurd. Dit besluit gaat van kracht in drie fasen: op 1 juli 2019, op 1 januari 2020 en op 1 januari 2021.

Op 1 januari 2021 komen er naast de bestaande keuringen binneninstallatie en privéwaterafvoer twee nieuwe keuringen bij - de niet-aangesloten binneninstallatie en de installatie tweede circuitwater – en worden de bestaande hervormd.

Ontdek op deze infosessie welke impact deze wijzigingen hebben op jouw opdracht of project. Deze infosessie richt zich speciaal tot installateurs van hemelwater, sanitaire installateurs, bouwfirma’s, gebouwbeheerders, architecten, studiebureaus, rioolbeheerders (en eventueel keurders privéwaterafvoer en binneninstallatie, keuringsinstanties).

Programma

Uur

Onderwerp

09:30

Ontvangst

10:00

Verwelkoming en toelichting

10:30

Keuring van de binneninstallatie: wat verandert er?

11:20

Keuring van de privéwaterafvoer: wat verandert er?

12:00

Slotwoord

Moderator: Carl Heyrman, algemeen directeur AquaFlanders

De deelname is gratis maar inschrijven is wel verplicht. Uiteraard zal de evolutie van de Coronamaatregelen op de voet worden gevolgd en is het doorgaan van of de deelname aan dit initiatief hiervan afhankelijk.

Praktisch

Datum: 29 oktober 2020 10u – 12u15

Locatie: Aquarama Trade Fair, Brabanthal, Heverlee (Leuven)

Meer informatie: https://www.aquaflanders.be/kalender