AquaFlanders werft aan ... halftijdse kwaliteitsborger keuringen

Ben je technisch aangelegd, heb je een passie voor kwaliteitscontrole en heb je ervaring met het geven van advies? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! En “wij”, dat is AquaFlanders, de federatie van Vlaamse waterbedrijven en rioolbeheerders.

Wat is jouw rol?

AquaFlanders organiseert de keuring van drinkwater- en rioolaansluitingen. Als kwaliteitsborger verricht je controles op deze keuringen, die uitgevoerd worden door erkende keurders over heel Vlaanderen. Hiervan worden vakkundige en waarheidsgetrouwe verslagen opgesteld en worden eventuele kwaliteitsverbeteringstrajecten opgestart. Jij zal de keurders ook begeleiden en mee instaan voor hun opleiding.

Wie ben jij?

  • Je hebt een bachelorsdiploma op zak (bij voorkeur in een technische richting);
  • Je beschikt over vakinhoudelijke kennis en ervaring in verband met keuringen of bent bereid om je hierin snel in te werken;
  • Je bent klantvriendelijk en zelfsturing is voor jou vanzelfsprekend;
  • Je bent nauwgezet en kan gestructureerd organiseren en plannen. Deadlines zijn heilig voor jou;
  • Je bent een dynamische teamplayer die van aanpakken weet;
  • Je deinst er niet voor terug om administratieve processen in goede banen te leiden;
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een dynamische organisatie met een stimulerende werksfeer. We bieden je een boeiende en uitdagende job, vol afwisseling en met ruimte tot verdere ontwikkeling. Na je inwerkperiode krijg je een vast halftijds contract. Naast een aantrekkelijke salaris kan je ook rekenen op een mooi pakket extralegale voordelen. Je wordt ondersteund door en rapporteert aan de kwaliteitscoördinator keuringen. Ons kantoor is gevestigd in Antwerpen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en wil je deze boeiende uitdaging aangaan? Bezorg dan vòòr 24 januari 2021 je gemotiveerde kandidatuur aan het selectie- en rekruteringskantoor Ascento. Voor meer info over deze functie kan je terecht op het nummer 03 217 26 40 of per e-mail aquaflanders@ascento.be.

Meer info over AquaFlanders? Neem zeker een kijkje op onze website www.aquaflanders.be.