AquaFlanders werft aan ... stafmedewerker

Ben je economisch en financieel aangelegd, heb je een sterk communicatievermogen en een uitstekende overtuigingskracht en ben je resultaatgericht? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! En “wij”, dat is AquaFlanders, de federatie van Vlaamse waterbedrijven en rioolbeheerders.

Wat is jouw rol?

Je verricht economische en financiële analyses als onderbouw voor het sectorale beleid en de sectorale projecten rond water en rioleringen;

Je coördineert projecten en waakt erover dat doelen gerealiseerd worden;

Je onderhoudt relaties en werkt samen met onder meer de leden, de WaterRegulator, de Vlaamse administratie en overheid;

Je verdiept je in gespecialiseerde materies zoals integraal waterbeheer, benchmarking, regulering en andere economische aspecten.

Wie zoeken wij?

  • Je bent master in een economische richting of gelijkwaardig door ervaring
  • Je houdt van uitdaging en kan je snel inwerken in nieuwe materie;
  • Je werkt nauwgezet en gestructureerd;
  • Je bent diplomatisch en houdt van teamwerk. Zelfsturing is voor jou vanzelfsprekend;
  • Jij bent een dynamische teamplayer die van aanpakken weet.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een dynamische organisatie met een stimulerende werksfeer en toffe collega’s. Wij bieden jou een boeiende en uitdagende job, vol afwisseling en met ruimte tot verdere ontwikkeling. Naast een aantrekkelijke salaris kan jij ook rekenen op een mooi pakket extralegale voordelen. Jij wordt ondersteund door en rapporteert aan de algemeen directeur. Ons kantoor is gevestigd te Antwerpen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en wil je deze boeiende uitdaging aangaan? Bezorg dan vòòr 24 januari 2021 je gemotiveerde kandidatuur aan het selectie- en rekruteringskantoor Ascento. Voor meer info over deze functie kan je terecht op het nummer 03 217 26 40 of per e-mail aquaflanders@ascento.be.

Meer info over AquaFlanders? Neem zeker een kijkje op onze website www.aquaflanders.be.