Primeurs voor AquaFlanders op 12e wereldwatercongres

Kopenhagen is de place to be van 11 tot 15 september. Meer dan 10.000 waterexperts van over de hele wereld zakken dan af naar de twaalfde editie van het gerenommeerde congres van de International Water Association (IWA).

IWA

Ook AquaFlanders en haar leden zijn van de partij. Je vindt ons in het Vlaamse paviljoen (stand C2-302) dat intussen een belangrijke ontmoetingsplaats is voor de Vlaamse en internationale watersector.

Op IWA World Water Congress & Exhibition 2022 stellen we de Fluid Crew voor. Want, één druppel kan geen bergen verzetten... maar zeven miljoen wel. De Fluid Crew is een groep Vlaamse waterondernemingen en -organisaties, actief in het publieke en private domein. Een fluïde team dat samen met jou waterproblemen oplost met een unieke insteek.

AquaFlanders zal op IWA ook het Climate Smart Utilities-initiatief onderschrijven. Dit initiatief wil water-, afvalwater- en stedelijke drainagebedrijven helpen hun klimaatbestendigheid te verbeteren door zich aan te passen aan een veranderend klimaat en tegelijk bij te dragen aan een aanzienlijke en duurzame vermindering van de CO2-uitsoot.

Naast de pitches op onze stand geven we ook heel wat presentaties op het congres zelf. Hieronder vind je een overzicht.

Maandag 12 september
Dinsdag 13 september
Donderdag 15 september
Posterpresentaties