Schrijf je in voor de Aquarama Trade Fair op 20 oktober

Naar jaarlijkse gewoonte vindt de Aquarama Trade Fair plaats in de Brabanthal in Leuven. De vakbeurs en het congres over watertechnologie voor de industrie en watersector verwelkomt iedereen op 20 oktober.

Ook AquaFlanders is van de partij met een stand en infosessie. Tijdens deze infosessie zullen we tilstaan bij de eisen die gesteld worden aan materialen die in contact komen met kraanwater. Verzekeren zij het behoud van de kwaliteit van ons kraanwater? We maken onder meer een stand van zaken op van de mogelijkheden die er zijn om loodvrije of loodarme installaties te voorzien.

Anderzijds lichten we ook toe over de materialen die gebruikt worden om water af te voeren. Beschermen ze onze bodem voldoende tegen verontreinigingen? Of omgekeerd, kunnen bodemverontreinigingen niet doorheen de gebruikte materialen migreren? Wat zegt de regelgeving vanuit Europa en Vlaanderen hierover? En hoe gebeurt de kwaliteitsbewaking hierop?

Het gaat een boeiende infosessie worden met antwoorden op al deze vragen. Deze sessie richt zich tot al wie betrokken in bij het ontwerpen, uitvoeren, onderhouden en borgen van kwaliteitsvolle waterinstallaties en -afvoeren.

Meer info en inschrijven via deze link.