Sluit je aan bij team Kraanwater en ga voor Tournée Minérale

Tournée Minérale is bij iedereen ondertussen wel bekend. De uitdaging om een maand geen alcohol te drinken. Maar als je geen alcohol drinkt, wat drink je dan wel? Kraanwater… toch?

Je voelt de boodschap al aankomen: AquaFlanders doet dit jaar mee aan Tournée Minérale als team Kraanwater! Is jouw goede voornemen voor het nieuwe jaar: “gezonder leven”? Of wil jij dat ook wel eens proberen, zo een maand zonder alcohol? Of wil je gewoon de stichting tegen kanker en de druglijn steunen? … Allemaal goede redenen om ons te vervoegen en ook mee te doen! Join dus zeker ons team. Dan gaan we samen de uitdaging aan.

Je hoeft dit ook niet zomaar te doen. Wekelijks zullen wij jullie steunen met tips, motiverende posts en lekkere mocktail-recepten. En als jij zelf een geweldig mocktail-recept instuurt, maak je nog eens kans op een heuse Kraanwater-mocktailset!

Waar wacht je nog op? Via onderstaande knop kan je je registreren in ons team. Wij kijken al vast uit naar de uitdaging en we hopen jullie allemaal in ons team te zien!