Webinar: Surf je mee met de Fluid Crew? Wateroplossingen met een Vlaamse twist

België
14/2/2023

Are you thirsty for teamwork?
Check. Dan is dit webinar iets voor jou.

Zin om meer internationale aandacht te krijgen voor jouw wateroplossingen?
Om mee te werken met een breed zichtbaar netwerk dat samen Vlaanderen als waterregio op de kaart zet?
Dubbelcheck!

Houd dan 14 februari om 13 uur een halfuurtje vrij in je agenda. Fluid Crew lanceert dan een webinar om jou mee te laten surfen op de golven van het initiatief.

Je komt er alles te weten over het waarom, hoe en wat van Fluid Crew. Ontdek hoe we elkaar versterken en hoe je lid kan worden – no strings attached.

Ben je niet beschikbaar op 14/02 om 13 uur? Geen probleem. Bij inschrijving krijg je de link waarmee je ook na afloop het webinar kunt (her)bekijken.

Fluid who?

Wist je dat Vlaanderen de waterwereld aan het veroveren is? We geloven één ding: we hebben iets te bieden op vlak van water. Onze unieke expertise verdient een internationaal podium. En samen kunnen we meer impact hebben: één druppel kan misschien geen bergen verzetten, maar zeven miljoen wel! Daarom hebben we besloten om ons te verenigen in de Fluid Crew, een geëngageerde groep Vlaamse ondernemingen en organisaties uit het publieke en private waterdomein. Fluid Crew is het antwoord op de vraag: hoe pakt Vlaanderen wateruitdagingen aan? Het is het uithangbord dat die straffe oplossingen en expertise in de verf zet. De ambitie is om van de Fluid Crew hét aanspreekpunt te maken in binnen- en buitenland voor complexe wateruitdagingen.