Jobs AquaFlanders

AquaFlanders is op zoek naar een communicatiemedewerker.

Ben jij een gedreven communicatietalent met een vlotte pen en een hands-on-mentaliteit? Kennen sociale media geen geheimen meer voor je? Wil je mee duurzaam watergebruik promoten?

Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken! En “wij”, dat is AquaFlanders, de Vlaamse federatie van waterbedrijven en rioolbeheerders.

Is dit jouw droomjob?

Als communicatiemedewerker geef je mee vorm aan de Kraanwatercampagne. Een sensibiliseringscampagne die bewust watergebruik promoot. Met jouw enthousiasme maak je dan ook iedereen warm voor ons kraanwater.

Je takenpakket is heel gevarieerd. Van communicatieplannen en themacampagnes ontwerpen tot te zotte content creëren voor sociale media en de website. Ook evenementen, wedstrijden en persconferenties geef je mee vorm. Allemaal in samenwerking met je communicatiecollega.

Daarnaast ben je ook het rechtstreekse aanspreekpunt voor de verschillende doelgroepen, interne en externe partners van de campagne. Je zorgt tot slot voor de administratieve opvolging van het project.

Ben jij wie we zoeken?

  • Bachelordiploma op zak (bij voorkeur marketing of communicatie)? Check!
  • Met je straffe content spreek je vlot uiteenlopende doelgroepen aan.
  • Sociale media hebben voor jou geen geheimen.
  • Creatief? Teamspeler? Enthousiast? Yes! Yes! YES!
  • Nieuwe informatie neem je op als een spons.
  • Je weet bovendien van aanpakken en gaat zelfstandig aan de slag.

Je hebt een streepje voor als je…

  • een eerste ervaring achter de rug hebt in projectmanagement of campagnewerk
  • vlot overweg kan met grafische programma’s en software voor videobewerking

Wat we bieden…

Een gevarieerde en uitdagende job (dat wist je al) in een jong, dynamisch team. Naast een voltijdse contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salaris, kan je ook rekenen op een mooi pakket extralegale voordelen. Bovendien kom je terecht in een stimulerende werkomgeving in Antwerpen met ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Zeg je enthousiast ja tegen deze uitdaging en drink je graag af en toe een fris… kraanwatertje (ja, wat had je nu gedacht)?

Solliciteer dan snel via StartPeople. Voor meer info over deze functie kan je terecht bij poolstok@startpeople.be.

Wie we zijn…

AquaFlanders is de sectorfederatie van de Vlaamse waterbedrijven en rioolbeheerders. We verdedigen de belangen van onze leden bij lokale, regionale, federale en Europese overheden en stakeholders. Zo werken we aan een gestroomlijnd en modern waterbeheer.

Daarnaast willen we iedereen ook informeren en sensibiliseren rond duurzaam watergebruik. Meer info vind je op www.aquaflanders.be en www.kraanwater.be.